Az Andrea-Design & Interiors alapítója, névadója vagyok.

2004. óta dolgozom lakberendezőként, a Junior Art Center Lakberendező iskolában szereztem meg képesítésem. Előtte zongora tanárként és zongorakísérőként dolgoztam. A művészetekhez való vonzódásom ebből is ered, a zeneművészeti tanulmányaim pedig megtanítottak a következetes, precíz, kitartó munkára és alázatra. 

Tapasztalat

12 év alatt több, mint száz belső tér tervét készítettem el, és ezek kb. 80%-nak kivitelezésében is részben,- vagy teljes egészében részt vettem kollégáimmal.

 

Média, díjak

Eddigi pályafutásom alatt számos cikk jelent meg munkáinkról valamint néhány alkalommal különböző televíziós műsorban bemutatt aktuális projectjeinket és a munkafolyamatot. Néhány a teljesség igénye nélkül:

  • Magazinok:
  • Szép Lak
  • Otthon Magazin
  • Octogon
  • Televízió:
  • RTL-Klub, Duna-TV

Fórumok


Rendszeresen publikálom munkáimat és a munkafolyamatokat a facebook-on is. Kövessen napról-napra!

 

Marokkóban, Casablancában látványtervezőként 2010-től közreműködtem lakóparkok és különféle projectek tervezésében. Az Andrea-Design & Interiors munkatársaként 2015 óta dolgozom, mint látványtervező. Kezdetben interneten keresztül dolgoztunk együtt, de 2017. januárban Budapestre költöztem és jelenleg a cégnél a látványtervezői munkák mellett fotózási és grafikai feladatokat is ellátok.

Programok, melyekkel dolgozom

Cinema 4D, Marvelous Designer

Photoshop, Lightroom

Adobe Premium, 

Adobe Illustrator

Social Profile

Facebook oldalamon megtekinthetőek 3D terveim

 Kele István Zsolt vagyok, az Andrea-Design&Interiors alapítótársaként 2005 óta dolgozom a cégnél, mint kreatív fejlesztő és a kivitelezések menedzselése is az én feladatom. 

 

Specialitások

Számítógépes tervezői feladatok (grafikai tervező munkák)

CNC programozás

3D printer programozás 

Egyedi dekorációs elemek tervezése, gyártás előkészítés

Kivitelezői munkák szervezése, menedzselése